Tlf: 22 09 85 05 E-post:

Om oss

 

Nydalen Regnskapssenter AS er et moderne, autorisert regnskapsførerselskap med kunder i mange forskjellige bransjer. Vi bistår alt fra små enkeltpersonforetak til stiftelser og større aksjeselskaper.

Vi er medlem av NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening) og benytter oss av foreningens program for etterutdanning. I tillegg er vi aktivt med i nettverksgruppe med andre autoriserte regnskapsførerfirmaer. Det gir trygghet for at våre regnskaps- og rådgivningstjenester er av høy kvalitet. Våre medarbeidere skal ha nødvendig kompetanse til å utføre de oppgaver som våre kunder har ønske og behov for. Vi holder oss derfor løpende oppdatert på lover og forskrifter.


Vår fokus er å tilby regnskapstjenester og økonomisk rådgiving med bruk av moderne dataverktøy. Vår ambisjon er å kunne tilpasse oss det teknologiske nivået våre kunder til en hver tid ønsker. Vi bistår flere av våre kunder med tilgang til integrerte kasseløsninger og kobling mot kunders timeregistreringssystemer. Mange kunder har valgt å skanne bilag i sine egne lokaler, for så å sende de pr. e-post til oss. Det gir oversikt for både kunde og oss.

I tillegg til regnskapsførsel utført i våre lokaler, tilbyr vi bistand gjennom uteoppdrag. Våre regnskapsførere bistår ute hos kunder og utfører alle oppgaver i deres lokaler med tilgang til våre regnskaps- og kvalitetssikringssystemer.